Grilldag hela dagen.

Idag har vi varit ute hela dagen. Först var jag och Felicia på barngruppen. då var vi ute i skogen och grillade.
Felicia tyckte det var jätte roligt. När vi kom hem så frågade Felicia om hon fick sova middag. Hon somnade direkt så hon måste ha varit väldigt trött.

Kl 13 kom några kompisar över till oss och vi grillade och satt ute på altan hela eftermiddagen.
Efter att gästerna hade åkt hem så gick hela familjen ut på en promenad. Felicia cyklade, hon cyklade jätte långt. Var jätte duktig.

Ikväll var vi bjudna hem till några kompisar. Det var jätte roligt. Har inte setts på länge så det var skönt att få prata lite. Nu sover barnen och jag är helt slut efter att ha varit ute hela dagen


Mösseberg

Felicia vaknade kl 7 imorse. Frågade mig direkt när vi skulle åka till mösseberg. Kl 11:30 var vi hos Helena och grabbarna. Vi åkte först till Davids jobb och hämtade honom. Barnen fick komma in på hans jobb och klappa djuren. Sedan åkte vi vidare. Där så har barnen sprungit och lekt i fyra timmar. Har knappt suttit still och fikat eller ätit.

Min tjej har blivit så stor. Hon leker helt själv nu. Vill inte alls ha mycket hjälp. Nu ska barnen sova. De är alldeles övertrötta.

Imorgon blir det nog barngruppen på fm sedan får vi se. Behöver fixa i mitt växthus.

Nu ska jag plugga. Gubben min ska iväg på lite festande.


YES!!!

Idag känns livet så mycket bättre. Fick idag prata lite med Felicias pappa och det känns som att vi kommer lösa allt nu framöver. Vi måste ju tänka på vad som är bäst fört våra underbara dotter även om vi har svårt för att prata.

Idag har jag även gjort matte prov som kändes helt okej. Hoppas jag blir godkänd för detta är inte lätt.
Gjort klart mitt svc arbete också och jobbat lite med min religion.

Hämtade Felicia tidigt idag och så har vi bakat bullar och kärleksmums.

Ikväll har vi varit hos några kompisar så barnen fick leka lite också.

Imorgon blir mösseberg med Helena och grabbarna. Ska bli roligt.

God natt alla. Jag är helt slut

Kram


Torsdag!

Ja idag har varit som så många andra dag är. Mycket skola...
Fast idag fick jag hämta Flis på dagis. Gud vad hon har varit saknad.

Ikväll har flis morbror varit här och lekt. Jätte kul tyckte Felicia.
Imorgon är det dagis för Felicia sedan blir det prov i matte för mig. Hoppas det kommer gå bra. Har haft lite ångest över detta men min matte lärare säger att bara jag kommer ihåg y=kx+m. Så klarar jag mig och det vet ja ju vad det betyder.

Imorgon blir det bullbak på eftermiddagen.

Våran katt Sussie ska få kattungar. Ska bli jätte roligt!! Felicia ska få välja en till sin egen.

God natt alla
Kram


Så glad!!!

Idag vaknade jag och det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Ebbe ( våran hund) spydde ner våran hall. Sedan körde jag Linnea till farmor och farfar. Efter det bar det iväg till skolan.

Nu äntligen börjar jag fatta matten. Fick idag reda på att jag hade fått bra betyg på det provet jag gjorde igår. Idag har jag gjort ett dataprov och känner mig väldigt nöjde med det. Imorgon är det prov igen som gäller.

Idag fick jag äntligen en tid att träffa familjerådgivningen. Jag vill diskutera Felicias boende. Jag tror inte hon mår bra av att bo varannan vecka. Ska bli skönt att få komma igång och prata.

Imorgon kommer min älskade Felicia till oss. Hon är jätte saknad. I helgen ska vi mysa och bara ha det gott


Kvällen!

Jag och lillan har varit själva ikväll. När jag var färdig i skolan åkte jag och hämtade henne hos sin farmor. Sedan har vi myst och fixat i hennes rum. Jag har monterat ihop hennes nya spjälsäng alldeles själv :) stolt över mig själv.
Nu nattas lillan och sedan ska jag plugga hade jag tänkt. Får se lite vad jag orkar.
Verkar som att jag inte kommet plugga i sommar utan ska jobba 50%. Känns som att 50% är lagom med två barn och sommar. Sedan blir det att fortsätta plugga i höst.

Imorgon ska jag göra ett dataprov i skolan. Det känns rätt lugnt. Är i excel och det funkar ganska bra.


Hepp kanske dags att börja plugga


Nu blir jag fin

Ja nu sitter jag hos frissan och gör mig fin. Laddar inför nationellt prov i engelska idag,

Ikväll är jag och Linnea själva hemma. Vi ska bara mysa och ha det gott. Hur mycket hon nu vill mysa återstår att se. Men vi ska ha en lugn kväll.

Verkar som att jag inte kommer in på någon sommarkurs. Så jag ska vara hemma och vara mammaledig med mina gudingar. Kommer eventuellt jobba lite extra men inte så mycket.

Har även ändrat min ansökan till hösten på högskolan. Har sjuksköterska som första val sedan blev det socialpsykologiska programmet kommer jag inte in på några av dessa har jag sökt några kurser på högskolan. Nästa onsdag ska jag även prata med våran studivägledare på Komvux om att eventuellt läsa där också


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0